tiistai 27. joulukuuta 2011

Iho-ongelmien pelastuksia

Oma naamani kukki vielä viime kesänä sellaista tahtia, että alttarille menoa varten olisi tarvinnut pahemman luokan pakkeleita. Nyt olen kuitenkin saanut nassuni kuriin (ja peukut pystyyn, ettei se enää mene pahaksi).

Meganin ihon kun saisi... Ja huulet ja kropan ja pepun. Mutta ei tuota kieli-poskella-poseerausta ;) 

Ihoni on aina ollut ihan hyvässä kunnossa, mitä nyt muutamia tapponäppylöitä silloin tällöin, kuten kaikilla. Noin puolitoista vuotta sitten se kuitenkin meni ihan järkyttävään kuntoon: Suuria, ilkeitä finninvihulaisia oli vaikka muille jakaa, mustapäitä oli jopa poskissa ja tosi kummallisia pahkuroita (jotka myöhemmin paljastuivat valkopäiksi) löytyi myös.

Yöks.

Olin ihan pulassa. Marssin kosmetologin luo, joka käännytti minut ovella ja passitti gynekologin juttusille. Tämä on muuten mielestäni hyvän kosmetologin merkki – ei myydä tuotteita ja palvelua joka tilaisuuden tullen, vaan ammattimaisesti neuvotaan, mitä oikeasti kannattaa tehdä (ja pakko onkin hänestä vinkata, jos kaipaatte ammattimaiselle naamanläpyttäjälle: Kauneushoitola Profile Helsingissä).

Mutta kappas vallan, eihän se aina olekaan niin täydellinen?!

Noh – tämä neiti suuntasi gynelle ja vaihtoi ehkäisyä, mutta naama oli edelleen ihan pizza, vaikka pientä parannusta olikin havaittavissa. Hyöyh.

Pelastus löytyi Dermosilin tuotteista, joita kehottaisin jokaista kokeilemaan. Ne ovat nimittäin aivan loistavia hinta-laatu-suhteeltaan: kestävät kauan, tekevät sen minkä lupaavat, eivät sisällä liikaa kemikaaleja ja hinta on aivan naurettavan pieni.


Dermosil-puhdistusvaahto on luonnonkosmetiikkaa, ja on onnistunut poistamaan kasvoiltani lähes kaikki finnit ja näppylät – oi onnea. Tuotteen kerrotaan sopivan erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, mutta huomaan myös herkkyyteen taipuvaisen ihoni tykkäävän tästä. Ja ei ole kuulkaas sillä hinnalla tosiaan pilattu: 6,60 euroa per puteli.

Pesen tällä kasvoni kahteen kertaan, mikäli käytän meikkiä, sillä yksi pesukerta ei tunnetusti vielä riitä poistamaan kaikkia meikkivoiteenjäämiä ym. naamasta.

Cameronillakin on iho-ongelmia

Dermoshop toimii vain nettikauppana (ainakin oman tietämäni mukaan), ilmaiset kuljetusmaksut saa 50 euron tilauksella. Itse olen löytänyt tuolta myös useita muita hyvintoimivia tuotteita, kuten shea-jalkavoiteen, jalkakylvyn ja silmänympärysgeelin.

Pientä miinusta tuotteiden arkisista pakkauksista ja tuoksuista, tosin. Toisaalta turhien hajusteiden ym. poistaminen onkin iso plussa. Uskon, että ihoni herkistyi myös erilaisista tuotekokeiluista ja erilaisten aineiden testiryhmänä toimimisesta, joten tällä saa ihon palautettua "peruslukemille."

Oletteko te saaneet loistoapua jostain tuotteesta, vinkatkaahan!

<3 Choco

Ps. Legendaaristen kaunotarten ihokuvien väläyttely ei ollut ilkeilyä lainkaan, vaan pienimuotoinen palautus maan pinnalle – eivät nekään ole aina niin täydellisiä, vaan just yhtä ihanan ongelmaisia kuin me muutkin. <3

No okei, on ne ehkä vähän täydellisempiä. Mutta you get my point ;).

4 kommenttia:

  1. Itse kärsin vielä syksyn alkuun asti iho-ongelmista selässä. Olisipa ollutkin tosi ihanaa hääpäivänä kulkea selkä riemunkirjavana... Sain ihon kuntoon luontaistuotekaupan kuurilla, bactosaneja olivat. Lisäksi sain avun Vichyn kasvovedestä, vihreä puteli, maksaakohan jotain kympin nurkilla.

    VastaaPoista
  2. Kyseisen dermon kasvopesuaineeseen olen minäkin hurahtanut jo aikoja sitten, mutta harmikseni huomasin viimeisimmässä joulukuvastossa, että ko. tuote jää pois valikoimasta!! Pitkään olin etsinyt täydellistä, sen löytänyt, ja nyt se lopetetaan!! ostin varastoon pulloja viisi ja toivon että firman kuvastossa oli painovirhe.. :/
    -pp

    VastaaPoista
  3. Nööööööy! En kyllä suostu tähän :(.

    Tosin se vastaava (ei luomukosmetiikka, mutta muuten sama) on aivan yhtä hyvä. Jotenkin vain pidän luomukosmetiikan ajatuksesta ihollani, se on niin hellävaraista.

    Pitää käydä heti tarkastamassa asia. Ääks ja kääks.

    Ja Tanjan vinkkeihin on kommentoitava, että kyllä vain apteekin tuotteet + halvemmat perustuotteet tepsivät loistavasti. Ei kannata siis maksaa turhasta :).

    VastaaPoista
  4. Ja vinkkinä Dermon kosteuttava hiusnaamio! I love!

    VastaaPoista