sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

The Perrrrfect Wedding...

Kuten osa varmaan muistaakin, meillä teemana oli stressittömyys ja häiden osalta se onkin pitänyt – kaikki muu sen sijaan stressaa, sillä suoritan opintojani vihdoin ja viimein loppuun, jonka lisäksi käyn päivätyössä.

Postausinspiraationa Vanessan ja Michaelin häät. Pariskunta tapasi Gossip girl -tyyliin New Yorkin hienostokoulussa, joten myös häät ovat sen mukaiset – täydelliset :D.
Vähäinen häästressi on onnistunut siksi, koska olemme karsineet kaiken ylimääräisen pois – ei kukkia kirkkoon, hääleikit pois hääkarkeista puhumattakaan ja koristeluistakin on tulossa melko minimaaliset. Haluamme nauttia naimisiinmenosta, emme viettää sitä stressaten ja tapellen (kuten aika moni muu hääpari on kuulemani mukaan tehnyt).

Värikoodattu sormuspoika, *check*

Riisutut häät ovat aiheuttaneet ihmetystä lähipiirissä – kyllähän nyt hääkarkkeja pitää olla?! Moni kokee, että päivän on oltava t_ä_y_d_e_l_l_i_n_e_n ja juuri tämä aiheuttaa niin monelle hääparille harmaita hiuksia, riitoja ja stressifinnejä.

Käsin väkerretyt paikkakortit *check*

Kustomoidut lautasliinat *check*
Täydelliset häät tarkoittavat värikoodattua maailmaa aina morsmaikun kukista iltapalan servietteihin ja jos jonkinmoista väkerrystä hääväen iloksia – on karkkibuffettia, photoboothia ja monenmoista vieraskirjaa. En mitenkään väheksy niitä, jotka nämä haluavat lisätä häihinsä ja mukavia juttujahan ne ovatkin, mutta eivät niin mukavia, että morsiuspari pyörii öisin aluslakanansa hikisiksi pohtien, sopivatko karkkibaarin antimet nyt taatusti värikoodiin vai eivät.

Kustomoidut häälahjapussit vieraille. *check*
Sillä mistä se täydellinen hääpäivä loppujen lopuksi syntyy? Sitä on hyvä pohtia, jotta tietää mitä haluaa. Se kun tarkoittaa hyvin eri asioita eri pariskunnille.

Rennot, mutta tarkkaan suunnitellut kukka-asetelmat pöytiin. *check*


Meille se tarkoittaa hyvää tunnelmaa, hyvää seuraa, ruokaa ja musiikkia. Loppujen lopuksi ketään ei kiinnosta onko niitä hääkarkkeja vai ei. Paremmin muistetaan se, kuinka hyvin juhlassa viihdyttiin ja oliko oikeasti kivaa.

Panostetaan siis siihen mikä on itselle tärkeää, ei siihen täydellisyyteen. Toivon vain, että meidän juhlistamme tulee onnistuneet myös vieraiden näkökulmasta, sillä se on meidän mielestämme avain onnistuneisiin häihin.


<3 Choco

Kuvat: Martha Stewart Wedding 

5 kommenttia:

  1. Tiedätkö mitä, taisin olla "erilainen" morsian, kun en hirveästi loppujen lopuksi stressannut ennakkoon. Alusviikoolla sitten kylläkin. Meillä ei ollut "virallisia" hääkarkkeja, oli kulho, jossa oli kultaisissa pussukoissa kettukarkki ja pari viininlasimerkkiä. Kulhoon oli tungettu lappu "olen kiitoslahja, muista ottaa minut mukaasi". Surimman stressin aiheuttivat minulle paikkakortit, jotka tein itse alusta loppuun. Ja vaikka vieraita oli VAIN 44, niin niiden tekemiseen vierähti varmasti yhteensä yksi vuorokausi. Vain pari vierasta "unohti" napata magneettisydämen mukaansa, olin oikein otettu :) Kukkapuolen meillä hoiti äiti ja floristisiskoni. Alusta saakka oli selvää, että kukkia pitää olla ja näyttäviä. Siinäkin tosin sitten vedettiin melko yksinkertaisella (runsaalla) linjalla, koska kukkavalinta oli alusta saakka tiedossa, orkideoita. Näidenkin osalta poikkesimme säännöstä, sillä meillä oli pöytäasetelmassa ruukullinen perhoskämmekkä, syvissä läpinäkyvissä vaaseissa, joissa oli ns. rustiikkista koristelua. Kyllä niitä tehtiin monta iltaa kolmen hengen voimin.. tämän stressin kuitenkin ulkoistin muille. Jälkeenpäin ajateltuna mitään en oikeastaan muuttaisi meidän häissä. Edes sitä monen tunnin kutsukorttikoristelua miniminiswarovskin kristalleilla, joiden jälkeen vannoin itselleni etten tälläistä enää ikinä tee.. Aika kultaa muistot ,) Häät ovat teidän omat, eivät vieraiden, eli jos tuntuu siltä ettei hääkarkkeja halua, niin miksi tehdä vastoin tahtoaan. Rehellisesti sanottuna en itse muista kuin parista häistä namut, jotka olivat eri tavalla toteutettuina. Perinteiset värssyt tms. ovat jääneet todellakin unholaan. Saa ja pitää olla uskallusta tehdä omalla tavalla, meillä mentiin niin ,)

    VastaaPoista
  2. Niin asiaa tämä sun postaus! :) Turha sitä stressata kun ei muista päivästä kuitenkaan juuri mitään :D

    VastaaPoista
  3. Oon niin samoilla linjoilla! En halua mitään perinteistä juttua vaan sen takia, että niin pitää olla. Mullekin on tärkeintä, että porukka viihtyy ja tanssii yöhön asti ;)

    VastaaPoista
  4. Juuri näin! Pitää tehdä ja toteuttaa asiat niinkuin itse haluaa. Ei sillä ole mitään väliä, mitä muiden mielestä kuuluu tehdä (:

    VastaaPoista
  5. Meillä oli muutama viikko sitten noin 65 vieraan häät eikä meillä ollut mitään ylimääräistä - ja KAIKKI vieraat ovat kehuneet kuinka olivat ehkä parhaimmat, mukavimmat ja rennoimmat häät joissa ovat olleet! Tämä siksi, että vieraiden ei tarvinut seurata vaivaannuttavia leikkejä tai odotella koko ajan jotain aikataulutettua alkavaksi ja tapahtuvaksi. Oli vaan mukavaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, maistuvaa juomaa ja loistava bändi, joka sai kaikki vieraat tanssilattialle. Isohkot hyvät bileet siis :)

    VastaaPoista