lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kenkäongelmia – again

Voihan mahoton, miten voi yhden kenkäparin löytäminen olla niin ylivoimaista?

Ostin jo pinkit, mukavat ja nätit kengät, jotka joutavat nyt palautukseen, koska ne eivät kertakaikkiaan sovi tippaakaan yhteen sulhasen kanssa. Ärh.

Eli nyt vaihtoehtovärejä ovat musta, valkoinen, ambulanssinpunainen ja keltainen.

Eihän tässä muuta voi, kuin shopata sitten hieman (rankkaa and so not my thing, hehhee...)

Brandos-nettikaupasta löytyisi seuraavia suosikkeja:

Guess

Betsey Johnson

Betsey Johnson.

Steve Madden. 

Supertrash. 


Minna Parikka. 

Menbur.

Ja sitten Nellyn valikoimaa:
Nelly Shoes. 

Steve Madden. 

Guess. 
On tämä vaikeaa, vaikeaa... Brandosilla on mielestäni paremmat valikoimat ja etenkin nuo ylimmäiset Guessit ovat kyllä aikasta <3. Ainoa ongelma on, että ne ovat peep-toe, koska haluaisin tepastella ihan umpinaisissa kenkuloissa.

Hmmm...

Myös Betsey Johnsonin sydämellä koristellut popot ovat AIVAN MAHOTTOMAN ihhanat kuten myös Steve Maddenin blingit. Mutta nekin ovat peep-toet.

EI. OSAA. PÄÄTTÄÄ.

Ehkä tilaan nuo kaikki peep-toet sovitukseen ja lähetän ne takaisin, koska ne ovat peep-toet :D. Onko kenelläkään muuten ennestään Guessin, Betseyn tai Steve Maddenin kenkiä? Haluaisin tietää, kuinka mukavia nuo popot ovat...

<3 Choco

Ps. Ihanaa viikonloppua muruset – eikös ole vain parhautta, kun aurinko paistaa?

5 kommenttia:

  1. Hep, Guessin kenkiä löytyy. Mielestäni ihan perustasoa - eivät mitään huippuhyviä (koko merkkihän on Suomessa superylihinnoiteltu), mutta kyllä niillä päivän jaksaa helposti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Guessit ovat kaiketi aika mukavat jalalle? Itse olen aikaisemmin kiertänyt merkin kaukaa – se on jotenkin.... Not for me... :) Mutta nuo punaiset kengät on kyllä ihhanat.

      Poista
  2. Siis mä olen NIIIIN onnellinen, että oman kengäostosaikaan valikoima oli öh, suppeampi ,)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D No siis mullahan OLI JO kengät, mutta sitten ne pinkit ei käyneetkään enää... :)

      Poista
  3. Sekä Guessit ja Maddenit on tuttuja. Ne on ihan perustasoisia. Jos muoto on sopiva jaloillesi niin kengät voivat tuntua ihan täydellisiltä vaikka eivät ihan huipputasoisia ole. Esim. päkiän lisäpehmusteita oon monien guessien ja maddeneiden kanssa joutunut käyttämään, koska päkiä väsyy eniten ja noissa merkeissä ei kamalasti panosteta niihin pehmusteisiin. Betsyistä ei ole kokemusta.

    VastaaPoista