keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ripsienpidennys Helsingissä

Tänään se tapahtui – viimeinenkin ripsenpidennys tippui aamupesun yhteydessä. Nyyh. Vaikka omat räpsyttimeni ovat varsin pitkät, eivät ne ole mitään verrattuna lainahaiveniin.

Pakko saada uudestaan!


Otin teille kuvia, mutta valitettavasti ne ovat jääneet siskoni kameraan, pöh. Kuvassa kuitenkin näkee, millaisella idealla omat pidennykseni tehtiin – sivulle pidempää, jotta tulee hieman sellaista kissamaista ilmettä mukaan. 

Olin todella hämmästynyt siitä, että ripset pysyivät silmissäni näinkin pitkään. Niiden laittamisesta on nimittäin KUUSI VIIKKOA aikaa. Tosin ripsien pysyvyyshän riippuu täysin siitä, kuinka nopeasti omat ripset kasvavat – ilmeisesti minun vaihtovälini on hiukkasen pidempi.

Ripsienpidennykset kävin laitattamassa Kamp32, jota en voi kuin suositella. Hirmuisen mukava Heidi teki nopeaa ja tarkkaa työtä, ja tulos oli ihanan luonnollinen, jota toivoinkin hääpäivää varten.


Heidi on vastuussa meikäläisen räpsyttimistä.

EDIT 14.6: Heidi halusi tarjota Were getting married -blogin lukijoille räpsyttimet hieman edullisemmin. Ensimmäiset pidennykset saa 85 eurolla, eli alennusta tulee 22 prosenttia! Edun saa omakseen koodilla "Weregettingmarried1", joka on kerrottava varausta tehdessä.

<3 Choco

Ps. Ai niin ps – minulta toivottiin kommenttia omien ripsien kunnosta kokeilun jälkeen: Ovat edelleen entisensä, eli en ainakaan huomaa mitään erityistä damagea. Toki tämäkin on laittajasta kiinni, eli kannattaa valita paikka, jota suositellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti