torstai 14. kesäkuuta 2012

Hääkampaus lisäkkeillä

Hääkampaukseni oli melko luonnollinen, sillä halusin saada vahvan meikin ja näyttävän puvun seuraksi jotain hieman pehmeämää.Sivut letitettiin ranskanletein ja taakse laitettiin omien hiusten sekaan lisäkkeitä, jotka tilasin Rapunzel of Swedeniltä. Omat hiukseni olivat hieman eri sävyiset, joten ne värjättiin kampaajalla ja leikattiin. Suosittelen lämpimästi clip-on-pidennyksiä, sillä ne on todella helppoa ja nopeaa kiinnittää hiuksiin. Tarjolla on kahta pituutta, mutta hiuksia voi leikata kuten haluaa (ja myös värjätä, kihartaa, suoristaa...).

Käykäähän katsastamassa:
<3 Choco

Ps. Kamp32 halusi tarjota teille ripsienpidennyksen hiukkasen edullisemmin – katsokaahan täältä lisää!
Pps. Jos muuten haluaisitte välillä pitää myös otsista, niin tulkaas tänne rouvablogin puolelle...

6 kommenttia:

 1. Moi, mistä ostit hääpäivän korvakorusi?
  Olen etsiskellyt saman tyylisiä korviksia jo hetken, eikä meinaa löytyä.
  Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... Nuo ovat kyllä jo aika vanhat, eli eivät varmaan enää löydy Vilan valikoimista, mutta sieltä nuo joskus lähtivät mukaani. Myös Glitterissä ja Henkkamaukalla olen nähnyt melko samanlaisia – Glitterissä tosin hieman arvokkaampia ja laadukkaampia. :)

   Poista
 2. Heippa!
  Itse olen menossa parin viikon päästä naimisiin ja olen miettinyt kanssa että laitan klipsit päähän.. mietinkin että tuliko sulle kuuma niiden kanssa, musta tuntuu että välillä kun on ollut ne päässä niin tulee sellanen hetki kun tekis mieli ottaa ne vaan pois :D haluisin kovasti laittaa ne klipsit, mut sit jos mua rupeekin ahistamaan ne kesken kaiken, niin en tiiä viitsinkö. :D

  Tosi kaunis morsian olet ollut! :)

  T: Henu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henu :).

   Meidän häät oli aivan huhtikuun lopussa, joten ei ollut vielä kovinkaan kuuma silloin, enkä ole clip-oneja ehtinyt vielä itse kesäkuumalla käyttämäänkään... Pitäisköhän sun testata niitä ennen häitä? Laitat clip-onit päähän ja hieman saman tyyppisen kampauksen koko päiväksi ja kokeilet, miltä tuntuu... Minulla ne eivät ole koskaan painaneet tmvs., mutta tottakai jokaisella on aika erilainen päänahka ja hiuspohja :).

   Mistä tilasit hiukset? Nuo Rapunzelin toimivat itselläni aivan loistavasti.

   JA ONNEA HÄÄPÄIVÄÄN! Nauti ja keskity vain pitämään hauskaa! Se on niin paras päivä ikinä koskaan. <3

   Poista
  2. Kiitos kiitos! mulla on myös tuolta rapunzelista tilatut.. ja oon omistanut ne jo marraskuusta asti. Kyllä mä niitä usein pidän jos lähden ulos yms. eikä ne sillon paina, mut ei sillon oo kyllä mitään "hienoa" kampausta ollutkaan. Tarttee varmaan joku päivä testata kampauksen kera..Entäs pysykö nuo kiharat hyvin koko päivän? :)

   Poista
  3. Pysyivät kyllä, tosin loppuvaiheessa olivat jo aika sekaisin, kun morsianta oli pyöritetty ympäri tanssilattiaa :D. Kampaajalla oli kyllä kunnon aineetkin ja lakkaa suhauteltiin aimo kerros. :)

   Poista