keskiviikko 1. elokuuta 2012

A Black Bride?

Mustat yksityiskohdat ovat nyt erityisen trendikkäitä hääpuvuissa, mutta kuinka moni morsian olisi valmis pukeutumaan kokomustaan?

Vera Wangin syysmallistosta löytyy useampi musta hääpuku – mitäs olette mieltä?

Mielestäni etenkin kaksi viimeistä ovat aivan todella rakkautta. Jotenkin sitä vain kuvitteli itsensä vahvasti valkoiseen (tai okei, murrettuun sellaiseen) hääpäivänä.

Sytyttääkö?

<3 Choco

Ps. Rouvasblogin puolella juttua Arabian tehtaalta, käykääpäs katsomassa!

9 kommenttia:

 1. Itse suunnittelen hääpuvustani (sitten joskus tulevaisuudessa) mustaa. Pohjaväri on todennäköisesti sampanja/beige ja siihen päälle sitten musta pitsi. Haluan kuitenkin, että se näyttää hääpuvulta pelkän juhlapuvun sijaan, joten malli on perinteinen A-linjainen pitkällä laahuksella ja hunnulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Olisipas mahtavaa nähdä sinusta kuva upeassa puvussasi :).

   Poista
 2. Oh, Vera <3 Ihailen kovasti ihan kaikkia kyseisen neron luomuksia. Siksipä omakin mekkoni sai sieltä suunnalta inspiraatiota ;)

  VastaaPoista
 3. Tuon kolmen kuvan kollaasin keskimmäinen kuva - ihan kuin neitosen puku jotenkin symboloisi hänen jättivaginaansa tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Hölömö. Toisaalta, nyt kun sen sanoit... Hmm...

   Poista
 4. Mä mietin aikoinaan kaksiväristä pukua, vaaleaa, jossa olisi ollut mustia yksityiskohtia. Kokomusta ei ole käynyt mielessä, kun ne näyttävät kuiteski enemmän iltapuvuilta... Toisaalta, musta olisi vissiin aika monikäyttöinen jatkossakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihastuin mustavalkoisiin pukuihin, mutta jotenkin sitä sitten pää kääntyi sinne perinteisempään suuntaan :). Tuli tunne, että katselen kuvia sitten muutaman vuoden päästä vähän järkyttyneenä :D.

   Mutta upeita nuo ovat kuin mitkä!

   Poista
 5. Ahh Vera Wang <3 Jos musta joskus tulee miljonääri, ni sit kyllä uusitaan vihkivalat ihan vaan sen takia, että mä saan Wangin puvun! :D haha.

  Kyllä mun mielestä voi olla mustakin puku, jos se vaan kantajalleen sopii :) Kuitenkin kun nykyään nää häät on muuttunut aika hurjasti siitä perinteisestä etiketistä, ni why not!

  VastaaPoista