perjantai 6. heinäkuuta 2012

Morsiamen kynnet kauniiksi?

Hääpäivänä moni haluaa laittautua viimeisen päälle aina varpaista sormenpäihin ja silloin myös kynsien ja käsien kauneus on tärkeä asia.

Itse kävin ottamassa geelikynnet ranskalaisella manikyyrillä sekä varpaisiin että kätösiin ja voi kuulkaas miten koukussa tää täti on! Geelaukset laitettiin noin kuukautta ennen häitä, mikä oli ehkä hiukan liian pitkä aika. Ranskalaisessa manikyyrissä on kuitenkin se hyvä puoli, että kynsien kasvaminen ei näy paljoakaan, kun geelaus on oman kynnen värinen.

Jos suunnittelette laittavanne kynnet itse, suosittelisin tutustumaan rakkaan ystäväni blogiin – Zigi Ztylesta löytyy toinen toistaan inspiroivampia kynsiä niin morsmaikuille kuin muillekin kauneudenhaluisille. Tai miksei sieltä voi hakea inspiraatiota, vaikka suuntaisikin ammattilaisen luo laittautumaan.


Vastikään taitava Zigi sai kunniamaininnan Ilta-Sanomien kisassa juurikin näillä kuvassa olevilla kynsillä.

<3 Choco, jonka edellisestä geelauksesta on jo niin pitkä aika, että ihan vähän vaikeaa on jo tämä koneella kirjoittaminen....

1 kommentti:

  1. Voi kiitos rakas ihanista sanoista ja blogini mainitsemisesta! <3 Ja meneppäs kuule ihanainen huollattamaan ne sun kynnet, että pystyt taas näpyttelemään läppäriä ja kirjottelemaan blogia! :D

    VastaaPoista