keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Onnellista karkauspäivää – ja niitä hamekankaita

Karkauspäivänä MYÖS NAISILLA on lupa kosia, herranen aika sentään – onneksi tämä perinne on jo häipymässä unholaan, sillä kai meillä naisillakin on lupa pyytää urhoa alttarille missä ja milloin vain. Erkele.

Hamekankaat kuitenkin kelpaisivat – missä ja milloin vain. Kysyin eilen Sulholta, josko voisin kosaista häntä vähän niin kuin uudestaan, jotta saisin vähän hamekangasta.

Perinteen mukaisestihan kosinnasta kieltäytyvä mies antaa naiselle hamekangasta – koska hän on jo kerran kosinut ja minä vastasin kyllä, niin hän voi aivan hyvin tällä kertaa kieltäytyä ja ostaa jotain kivaa (MUL-LE) sen sijaan.

Esimerkiksi nämä hamekankaat kelpaisivat vallan mainioisti esimerkiksi häämatkalle:










Huomasinpas, että Nellyn valikoimiin on tullut myös... öh... hääpuku?


Kaikki kuvat Nelly, tietty:



<3 Choco

Ps. Löytyykös lukijoistani miestään kosasseita? Kertokaahan tarinanne kommenttiboksissa :).

tiistai 28. helmikuuta 2012

Naimanaamat

Moni sanoo, että ihmiset rakastuvat aina itsensä näköisiin ihmisiin. Joidenkin ihmisten kohdalla tämä pitää vain niin käsittämättömän hyvin paikkansa.

Kuva: Seiskan printtilehti
 Is it just me, vai eikö tässä kuvassa ole kaksi Brooke Forresteria?

Ja tämä ilmiö ei ole tuttu vain meidän ihmisten kesken, as you can see:
Kuva täältä.

Kihhihiii. Mites on – tunnustatteko näyttävänne omalta kullalta ja myös siltä karvakuonolta?

Minähän kuulemma näytän aivan Nukamakkaralta, toivottavasti en sentään herra Sulholta... :D

<3 Choco

maanantai 27. helmikuuta 2012

Ps. Vielä niistä hääkengistä...

Että hääkenkiähän löytyy ainakin useita ihania, ei haittaa vaikka ei ihan niin pinkkejä olekaan...










Jep - kelpais <3.

Kaikki kengät ovat Brandos-nettikaupasta, jonne löydät alta:

Sulhanen univormussa!

Mun hieno pelastajamieheni saattaakin astella alttarille pelastusalan univormussa, mikä on ehkä kuuminta hottia ikinä.

MUT-TA

Univormuthan ovat tunnetusti puna-sinisiä kultaisilla yksityiskohdilla.  Miten menee pinkki ja hento vaaleanpunainen yhteen tummansinisen ja punaisen kanssa? Oumai.

Tämä on tosin sellainen asia, jossa minä joustan ja mukaudun, sillä minullahan niitä värejä riittää valittavaksi, mutta miehellä niitä komeita univormuja on vain yhdessä (kolmessa) värissä.

Yritin googlailla punaisia kevätkimppuja, eivätkä ne oikein miellytä silmää tarpeeks – vai mitäs ootte mieltä? Jotenkin olen niin k y l l ä s t y n y t punaiseen, vaikka se komea väri onkin. Helakka ambulanssinpunainen vielä menee, mutta viininpunainen on niiiiiiii-in nöy.


Kruunuvuokko, kaunis ja punainen. 

Toisaalta, tässäkin on sulho univormu päällä ja muikkelilla hennon vaaleanpunainen kimppu – ja toimii varsin mainiosti. 


Tai ehkä laitan kuninkaalliseen tyyliin valkoista kimppuun?


Komeita nuo univormut, mii laiks. <3

Mutta mitä te olette mieltä – voinko pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassani, vai vaatiiko tämä muutoksia?

<3 Choco

Ps. JA OIKEILLA PRINSSEILLÄ ON UNIVORMUT, eli sainhan mää sen rinssin, josta pienenä haaveilin ;)

Häähumua Oscar-gaalassa!

Oscarit on jaettu jälleen (go ikisuosikkini Meryl!) ja upea iltapukumuoti antaa osviittaa ja ideoita myös meille morsiamille.

Vai mitäs sanotte näistä makupaloista?












Edit myöhemmin, koska tarkkasilmäinen yövuorolainen huomasi, että upein komistus on joukosta poissa:



<3 Choco

Ps. Kuvat Internetin syövereistä ja kaikilta niiltä sivuilta, joissa Oscareita on hehkutettu. :)

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hääsivut

Kutsun lisäksi häille on mukava saada nettiin omat sivut, josta vieraat voivat käydä tarkastamassa juhlaan liittyviä faktoja ja jonne voi hääpäivän jälkeen lisäillä niitä muistoja ja kakunsyöntikuvia.

Me (lue= meikä) kärvisteli asian kanssa jonkin aikaa, sillä Suomesta on kerta kaikkisen mahdotonta löytää h y v ä n n ä k ö i s i ä sivuja helposti tarjoavaa tahoa – sori vaan Ilta-Sanomat sun muut jäykkäkakkissivustot, teidän jälkenne on karmeaa katottavaa.

Kyllähän sitä hääsivuilla pitää olla hieman menoa ja meininkiä, eikä mitään tylsää patsastelukärvistelyä.

Pienimuotoisen etsintäurakan jälkeen löysin brittiläisen MyWedding.com-sivuston, jonne kehotan täten kaikkia kanssamorsioita suuntaamaan nenunsa.


Palvelu on maksuton, mutta vaatii luonnollisesti rekisteröitymisen. Kun olet saanut tunnukset sivuille, klikkaa kohtaa Free websites ja ei muuta kuin hommiin.

Hyvin yksinkertaiselle sivupohjalle saat rustattua kaiken tarvittavan aina kartoista hääväen esittelyyn ja lahjatoiveisiin.


Malleja on uskoakseni tuhansia erilaisia ja siinä sitä kyllä pieni vauhtisokeus voi iskeä itse kullekin – niistä on niin vaikea valita! Mukana ovat tunnetuimpien kutsuvalmistajien versiot ja halutessaan voi tilata sivujen kanssa yhteen sopivat kutsut sun muut härpäkkeet.

Vaikka kuinka kätsyä. 


Että sinne vaan ja sitä rataa!

<3 Choco

Kaasot rakkaat

No niin moussakat täällä ollaan taas!


Sain eilen yhden ihanista kaasoistani yökylään ja juttua (ja viintä) riitti niin myöhään, että täällä kirjoittelee yksi siritirrisilmäinen Chocoliini. 


Kaasot ovat jokainen minulle erityisen tärkeitä ihmisiä ja valitsin heidät rooliinsa lähinnä siksi, että he ovat niin rakkaita minulle. Osa tuntuu valikoivan kaasoikseen ihmisiä, jotka ovat esimerkiksi hyviä party plannereitä tai korttientekijöitä – minulle tärkeintä on, että alttarilla tukenani seisovat juuri ne mun omat, rakkaat naiset (tosin ne on kyllä myös aika eteviä partyplännereitä ja korttientekijöitä). 


Minä ja isosiskokaaso vuonna.... Öh – 1983?
Keskustelupalstoilta löytyy tuhansittain tarinoita horror-morsioista, jotka ovat hyppyyttäneet kaasojaan mennen tullen, mutta tosiasia on että en ole edes erityisemmin tarvinnut apua mihinkään. Koska kaikki ylimääräiset näpertelyt on unohdettu listalta (paitsi kutsut ja JEE NE MENEE TÄNÄÄ POSTIIN HALLELUJAH), ovat apukädet tarpeen vasta hääpäivää edeltävänä iltana/ hääpäivänä. 

Enemmän toivon (ja tiedän) heidän olevan tukenani ja ystävänäni tässä kaiken keskellä.

Minä saatananpalvojapaidassani, toinen kaasoistani ja ihana, ihana ystävä (löytyy muuten myös blogimaailmasta, arvaattekos mistä?) kaverikuvassa vuonna 1996.  Yläasteen hurjia teinivuosia ;D.

Kaasojen valinta oli minulle itsestäänselvyys ja pakkohan minun oli saada heitä kolme kappaletta, sillä kenet muka olisin jättänyt alttarin ulkopuolelle? 

Minulle on alusta asti ollut selvää, että en halua heidän stressaavan itseään kuoliaaksi häidemme vuoksi ja toivon, että he ehtivät nauttimaan päivästä – siksikin on hyvä, että heitä on se kolme kappaletta, jotta he voivat yhdessä puhaltaa siihen kuuluisaan hiileen ja jakaa mahdollisia tehtäviä parhaalla näkemällään tavalla. 
Minä ja pikkusiskokaaso lakkiaisissa vuonna keppi ja nolla. Oiskos ollut 2005?
Ja vielä toinen yhteisotos kesältä 2009. 
Kaasoja olisi mukavaa muistaa jotenkin, mutta miten? Koru on perinteinen vaihtoehto ja toisaalta hyvä idea, sillä kaikki kolme pitävät niistä ja jopa heidän korumakunsa voisi jossain määrin olla yhtenevä. Myös tuoksut, hemmottelujutut ja sen semmoiset ovat pyörineet mielessä. 

Ne ovat vaan ehkä hieman tylsiä vaihtoehtoja... Hmmm... 

Ehkä kehittelen jotain villimpää – ideoita, anyone?



<3 Choco

torstai 23. helmikuuta 2012

Ihana sairaus – talokuume!

Olen potenut jälleen koko eilisen illan ja tämän päivän hillitöntä päänsärkyä, nyt vasta silmät kestävät ruudun tapittamista. Pahoittelen siis blogihiljaisuutta.

Koko päivä on oikeastaan mennyt nukkuessa ja voi naiset, ettepäs arvaa millaisia unia olen nähnyt. NO EI SELLAISIA, senkin pervot, eikä edes hääpainajaisia tällä kertaa vaan talounelmia!




Olemme selailleet Oikotien ym. tarjontaa, mutta eiiiii.... Kaikki myynnissä olevat kodit ovat ahtaita, ikkunat ovat pieniä ja huonekorkeus lähinnä Nukamakkaralle sopivia. 

Kun rakentaa itse, niin saa itse päättää kaikesta – myös niistä ikkunoista ja huonekorkeudesta. 





Suunnittelemme myyvämme nykyisen kotimme syksyn aikana ja himona olisi seuraava ilmestys: Valoa, tilaa ja vielä kerran valoa. Unelmoin kodinhoitohuoneesta, pukeutumishuoneesta ja makuuhuoneesta, josta pääsee parvekkeelle suurten ovien läpi. Myös sauna, takka ja oma piha ovat aivan <3.

Suuret ikkunat. <3


Tällä hetkellä musta-valkoinen ja melko moderni sisustus pienillä pehmikkeillä miellyttää silmääni eniten. Kaipaan myös pieniä väripilkkuja, kuten keltaista, pinkkiä ja sinistä.


Kannustalon avaimet käteen -periaatteella rakennetut talot olisivat meille näillä näkymin paras vaihtoehto, koska hermot ja aika. Luotan myös Kannustalojen laatuun, onhan lapsuudenkotini pysynyt hyvässä kunnossa pian jo kolmekymmentä vuotta, vaikka siellä on hillunut näinkin armoton ja hurja kakara (eikä edes yksin). 

Millaisessa kodissa te haluaisitte asustaa?

<3 Choco

tiistai 21. helmikuuta 2012

Hääkengät tilattu?

Aikaisemmassa postauksessani kerroin ihastuneeni pinkkeihin hääkenkiin – kuka sanoi, että niiden on oltava valkoiset?

DD – Design Domin ihanainen Domi vinkkasi Ellokselta löytyvän täydelliset ja kauniit kengät...

 En nyt muista missä kaikkialla olen hehkuttanut hintalaatusuhteeltaan edullisia Elloksen platofuksia-avokkaita 12cm korolla, mutta teen sen siis uudestaa. (kengät muuten kannattaa ostaa jollain tarjouskumponkialesysteelmillä, silloin ei harmita enää oikeastaan mikään muu kun se, että jätti ostamatta). Alkuperäinen suunnitelma oli äitini ihanat vintagekorkokengät a'la marilyn tyyppisesti, mutta valitettavasti päärynäjalkani jaksaisi niissä vain kirkon verran, not not. Toinen tärkeä seikka oli talvihäissä suljettu kärki, joten lukuisat Menburin (ovat muuten kaikki ihanat jalassa) menivät luvuista pois. Labot ja jimmyt heitin jo suosiolla kauan sitten pois (vaikka olen kenkäfriikki, niin mielummin ostan laadukkaita nahkakenkiä useamman parin kuin yhden, jota en edes jalkani takia pysty pitämään) talven, moskan ja loskan sekä muiden kenkiäpilaavan-sään vuoksi. Joten voitte kuvitella miten iloinen olin, kun kymmenien parien (ja jo kirjaimellisesti täydellisen tuskastumisen jälkeen) kotiutin unohtuneen tilauksen kotiin ja se sopi, kuin tuhkimon tohveli! Mieheni nauraa tälle eikä edelleenkään usko, että kengät ovat oikeasti hyvät jalassa. Korko ei ole kuin n.10cm oikeasti, mutta tottuneena korkokäyttäjänä se on peruskoron korkeus. Kaasoni kauhistelee jo 6 cm korkoja, mutta tottumiskysymys sanon minä. No joo, siis pointti oli se, että näitä löytyy myös sinisenä ja beigenä jos joku kiinnostuu..  Se mikä tässä kaikessa on todellinen winwin-tilanne on, että ei haittaa jos loskamoskajää tms. nämä kengät tuhoaa.. Budjetista kun lohkesi näihin hassu parikymppiä!


Kyllähän tällaisten suositusten jälkeen on yksi pari (kaksipas) kotiutettava testiin:


Kenkää löytyy fuksian lisäksi myös sinisenä, valkoisena ja mustana. Hinta säälittävät 40 euroa.

Kaiken lisäksi sattui niin sopivasti, että Ellokselta saa tällä hetkellä 50 prosenttia alennusta kalleimmasta tuotteesta. Jos siis hääkengät ovat etsinnässä niin klikkaahan itsesi tuonne:



<3 Choco